Apparaten en accessoires
Groenteflan
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 35min
6 porties
Ingrediënten
-
parmezaankaas , in stukken (3 cm)50 g
-
teentje knoflook½
-
ui , in helften50 g
-
extra vergine olijfolie80 g
-
tomatenpulp (passata)450 g
-
water50 g
-
zout2 ½ tl
-
basilicum, vers , gewassen en gedroogd3 bladeren
-
rode paprika , in stukken (1 tot 1,5 cm)80 g
-
gele paprika , in stukken (1 tot 1,5 cm)80 g
-
aubergines , in stukken (1 tot 1,5 cm)150 g
-
courgettes , in schijfjes (3 tot 5 mm)300 g
-
meel30 g
-
melk300 g
-
versgemalen zwarte peper1 snuifje
-
nootmuskaat1 snuifje
-
eieren4
-
wit casinobrood , zonder korst6 sneetjes
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Calorieën
1427 kJ /
341 kcal
Eiwitten
13.6 g
Koolhydraten
21.9 g
Vetten
22.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Gevarieerd koken elke dag
52 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gevulde kalkoentaart
1u. 30min
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Geen beoordelingen
Aardappelgoulash op twee manieren - veganistisch en met vlees
Geen beoordelingen
Gebakken spinazie met eieren
40min
Gnocchi met tomaat-mascarponesaus, broccolisalade en fruitsorbet
30min
Butternut 'Mac & Cheese'
45min
Runderpastei met bier
1u. 40min
Pompoenrisotto met spek
25min
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50min
Salade van gehakte groenten
10min
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45min
Oosters runderstoofpotje met parelcouscous
40min